TCM referenties

Marijke
“Brigitte neemt je klachten zeer serieus en stemt haar behandelingen hier op af. Brigitte is uitgebreid geschoold en heeft dus meerdere mogelijkheden om de klachten te behandelen. Daarnaast is Brigitte een warme vrouw. Een aanrader wanneer je op een niet reguliere geneeswijze geholpen wil worden.”  

Theo B.

Heb al jaren last van hardnekkige pijn in de onderrug na meerdere hernias. Kreeg hiervoor diverse behandelingen, operatie medicamenteus div blokkades door de pijnpoli in Nijmegen. Veel helpen deed het niet. Kreeg ook een neurostimulator, deze voldeed redelijk tegen de pijn, maar na verloop van jaren werd het resultaat steeds minder. Mijn fysiotherapeut, adviseerde me om eens te denken over acupunctuur.Daarom nam ik contact met Brigitte Soller, zij heeft een praktijk in acupunctuur. enigszins sceptisch een afspraak gemaakt. tot mijn grote verbazing had ik al na de eerste behandeling een enorme verlichting van mijn pijnklachten, had ik een pijnscore tussen 7 en 8, na behandeling was het gereduceerd naar 2 a 3. Deze verlichting van pijn heeft zeker 2 weken aangehouden, waarna ik opnieuw een acupunctuur behandeling onderging. Ook nu weer een enorme verbetering, welke geruime tijd aanhield. Ik ga nu regelmatig naar Brigitte. Ik kan iedereen haar aanbevelen bij chronische pijn, of andere klachten.

Loewie van Uden
“Brigitte heeft mij tijdens een acupunctuursessie behandeld voor pijnklachten aan mijn scheenbenen en zeurende klachten in mijn onderrug. Enkele dagen na de behandeling merkte ik al direct verschil. Waar ik voorheen daags na een training last kreeg van eerdergenoemde pijnklachten, bleven deze nu uit.” 

Floor
Nadat de reguliere gezondheidszorg niets voor mijn klachten kon betekenen heb ik me gewaagd aan de acupunctuur. Door de oprechte interesse van Brigitte en de rust die zij uitstraalt kom ik in alle vertrouwen naar iedere sessie. Door goede afstemming en vakkundig werk zijn de klachten waar ik al jaren last van had aanzienlijk afgenomen.

Trudie
“Raar die acupunctuur. Je wordt geprikt in je hoofd en voelt het in je teen. En dat is dan ook nog goed.”

Ik heb al 16 jaar constante hoofdpijn. Maar door de behandelingen met acupunctuur is deze met 70% verminderd. Hier ben ik dus erg blij mee.

Ook nek en schouders waar ik spanning vasthoud, heeft al met 1 behandeling effect. Voel gelijk dat mijn spieren veel losser zijn. Ik blijf zeker doorgaan bij Brigitte.